PROJEKTET E ROYAL

PROJEKTET E ROYAL


PROJEKTET E PRFUNDUARA NGA ROYAL:

Kemi realizuar projekte madhore n Lagjen Mati 1 n Prishtin. Jan projekte me dizajn unik dhe arkitektur moderne n qendr t qytetit, afr spitalit dhe Arkivit t Kosovs. Projektet jan t projektuara dhe ndrtuara sipas standardeve evropiane. Objektet tona banesore - afariste do t ju prkujtojn shum ndrtesa ekskluzive q shpesh jeni msuar ti shihni npr qytetet Evropiane me infrastruktur t nivelit t lart. Banesat kan qndrueshmri dhe komoditet, rehati dhe siguri t plot. Sa u prket lokaleve afariste kan shtrirje perfekte pr zhvillimin e afarizmit.

Pas realizimit me sukses shum t madh t Projekteve tona kemi filluar me realizimin e dy projekteve t reja.

Projekti i par shtrihet prgjat Rrugs B, Bregu I Diellit.

Projekti i dyt shtrihet n Rrugn Muharrem Fejza, afr Projektit t realizuar C15.

ROYAL PROJEKTET E PERFUNDUARA

ROYAL PROJEKTET E PERFUNDUARA

ROYAL PROJEKTET E PERFUNDUARA