ROYAL PLAZA:


• Royal Plaza është objekt afaristo-banesor, me leje të ndërtimit nga Komuna e Prishtinës me nr. NR. 05-351-176610 dt. 16.09.2015.
• Lokacioni është në një ndër rrugët kryesore të Prishtinës, rruga B, shumë afër Qendrës së Qytetit. Kompleksi PLAZA i ndërtuar në një nga pjesët më të bukura të Prishtinës, dhe do të ju kujtoj shumë ndërtesa ekskluzive që shpesh jeni mësuar tíi shihni nëpër qytete me infrastrukturë të nivelit të lartë.
• Lartësia e Objekteve është -4B+S+P+9+NK.
• Kompleksi përbëhet nga tri Llamella banimi (A+B+C).
• Të tri Blloqet do të jenë me nga 5 njësi banesore në kat.
• Vendparking për çdo njësi banesore.
• Depo për çdo njësi banesore.

Teknika e ndërtimit të Objektit është me standarde të rregulluara sipas Ligjit të ndërtimit Europian:
• Fasada termike është e inspiruar nga stili BAROK.
• Muret e jashtme kanë trashësi 35cm, dhe përmbajnë këto shtresa: Blloku 25cm, lesh guri 10 cm, fasada dekoruese e inspiruar nga stili BAROK.
• Muratimi ndarës ndërmjet banesave me trashësi 30cm përmban këto shtresa: Blloku 12cm, izolimi zanor 2cm, blloku 12cm dhe suvatimi në të dy anët me nga 2cm.
• Muratimi ndarës akustik brenda banesës me trashësi 16cm, blloku 12cm dhe suvatimi në të dy anët me nga 2cm.
• Konstruksioni mes-katësh me izolim termik dhe zanor.
• Ashensorë panoramik (xhami) të prodhuesit Gjerman me shpejtësi të madhe.
• çdo kat do të ketë dyer emergjente për mbrojtje nga zjarri.
• Granit natyral në shkallë dhe korridore të përbashkëta të pjesës së brendshme.
• Dyert e Banesave janë dyer të blinduara Italiane me kualitet të lartë.
• Dyert në Dhoma të standardeve të larta Gjermane.
• Dritaret në tërë kompleksin janë me 3 goma dhe 2 xhama termik, me Low-E xham.
• Dritaret përmbajnë roleta me fletëza alumini termik.
• Parket ekskluziv prej bambusi të klasit të parë.
• Banesat: 151 m2, 119m2 dhe 117m2, përmbajnë ekskluzivisht edhe banjo brenda dhomës së gjumit.
• Keramika është e klasit të parë dhe sanitari moderne, WC guaca të montuara në mur të tipit Geberit.
• Nxemja është e kycur në rrjetin e qytetit - TERMOKOS.
• Ujë të garantuar 24h me depozita lokale, shtypja e rregulluar edhe me pompa digjitale.
• Rrejti i telefonisë, internetit dhe kabllovikut.
• Monitorimi i kamerave në hapësirat publike.
• Qasje nga hyrja në Banesë me interfon modern.
• Objekti është i projektuar të plotësojë të gjitha standardet më të larta Europiane.

Royal Plaza Lokacioni i Objektit MAT Rruga B Prishtine

ROYAL PLAZA - Tipet e banesave: